Illustration

натхнення

ПЕРЕХРЕСТЯ ДОЛІ ОПРИ ВІНФРІ

До 14 років її життя було наповнене зрадою, жорстокістю та насильством. Попри це, на відміну від інших Опра не здається. На кожному перехресті долі вона робить вибір – рухатися далі. Завдяки цьому їй вдалося змінити своє життя та життя інших. 

Illustration

натхнення

ШЕРІ ШМЕЛЬЦЕР: ДОМОГОСПОДАРКА, МАМА, МІЛЬЙОНЕРКА

Шері Шмельцер розвінчує міф про те, що сорокарічна мати трьох дітей та домогосподарка не здатна створити успішний бізнес. У 2005 році Шері вигадала ідею бізнесу, який через 2 роки приніс сім'ї 10 мільйонів доларів.

Illustration

натхнення

КРАСА ПОЗА ВІКОМ, АБО ЯК
БУТИ МОДЕЛЛЮ В 67?
ІСТОРІЯ СІНДІ ДЖОЗЕФ

У 49 років розпочати кар'єру моделі, у 63 – відкрити свій бізнес, у 64 – вийти заміж. Американська модель та бізнес-леді Сінді Джозеф своїм прикладом розвінчує міф про те, що після 50-ти життя жінки поступово завершується. 

Illustration

натхнення

ТА, ХТО СТВОЮЄ РАДІСТЬ
ІСТОРІЯ ДЖОЙ МАНГАНО

У перекладі її ім'я означає "Радість". До 34 років у житті Джой Мангано радості було не так багато. Розлучення і троє дітей на руках, статус матері-одиначки, криза, викликана вигорянням на роботі, катастрофічна нестача грошей для оплати рахунків. Ситуація здавалася безвихідною, але саме в цих умовах Джой вигадала винахід, який зробив її мільйонеркою.

Illustration

натхнення

МАЛАЛА ЮСУФЗАЙ. ДІВЧИНКА,
ЯКА ЗМІНИЛА ПРАВИЛА ГРИ

Чи може 11-річна дівчинка протистояти терористам та заручитися підтримкою всього світу? Приклад
пакистанської правозахисниці Малали Юсуфзай підтверджує – так, може.

Illustration

натхнення

ТА, ХТО СТВОРИЛА ВСЕСВІТ БАРБІ РУТ ХЕНДЛЕР

У світову історію вона увійшла як мати відомої ляльки Барбі. Але Рут Хендлер створила більше ніж просто улюблену іграшку мільйонів. Своїм прикладом вона показала всьому світу, що кожна жінка може бути тією, ким забажає.