НАТХНЕННЯ

Краса поза віком, або як бути моделлю в 67? Історія Сінді Джозеф

НАТХНЕННЯ

КРАСА ПОЗА ВІКОМ, АБО ЯК БУТИ МОДЕЛЛЮ В 67? ІСТОРІЯ СІНДІ ДЖОЗЕФ

У 49 років розпочати кар'єру моделі, у 63 – відкрити свій бізнес, у 64 – вийти заміж. Американська модель та бізнес-леді Сінді Джозеф своїм прикладом розвінчує міф про те, що після 50-ти життя жінки поступово завершується. Її нова історія почалася того дня, коли вона вирішила не зафарбовувати сивину, а прийняти свій вік у природній красі.

Від візажиста до фотомоделі

Про першу половину життя Сінді мало що відомо. До 49 років вона працювала візажистом у Нью-Йорку і Парижі та залишалася за кадром протягом 25 років. З візажистів у моделі її перевела сивина.

Під час прогулянки до жінки підійшов кастинг-агент та запросив на зйомку бренду Dolce&Gabbana. Після перших зйомок надійшли пропозиції інших брендів, Сінді стала обличчям кампаній краси Garnier, Olay, Aveda і Nivea. Її фотографії з відомою гордою гривою сріблястого волосся прикрасили обкладинки журналів Oprah, More, Glamour, Mademoiselle та Real Simple.

Сінді подобалося бути моделлю, нова кар'єра приносила їй задоволення. Тоді вона не думала, що її зріла краса стане натхненням для тисяч жінок по всьому світу. На питання, як їй вдалося стати моделлю у 49 років, Сінді відповідає:

Я була щаслива сама з собою - цей стан приваблює людей. З цієї причини мене помітили.

Сінді Джозеф

Illustration

Краса – стан душі

В інтерв'ю Сінді часто розповідає, як до неї підходять жінки на вулиці. Шанувальники кажуть, що завдяки її прикладу вони стали почуватися впевненіше і перестали соромитися свого віку.
Сама Сінді у своєму відеоблозі розповідає про вікову філософію:
"Ми виростаємо в антивіковому суспільстві, налаштованому проти віку. Це марна битва. Старіння - це те, чим потрібно захоплюватися. У міру того, як ми продовжуємо життя, ми стаємо більш пристрасними, чуттєвими, мислячими, проникливими. Ми стаємо розумнішими, мудрішими, досвідченішими, володіємо великий самопізнанням і творчим потенціалом. У нашому суспільстві поширена брехня, що після 40 ви - вицвіла версія вашого колишнього "Я". Це не відповідає дійсності. Ви не можете стати менше. Ми стаємо більше, коли ми цінуємо себе".

Illustration

Будь-який вік підвладний бізнесу

Дивлячись на Сінді Джозеф складається враження, що в молодості їй не розповіли про існування пенсії та старості. Поки більшість ровесників вирушали на заслужений відпочинок, жінка запустила компанію з виробництва натуральної косметики догляду "BOOM from Cindy Joseph". Філософія бренду: Ми не обіцяємо омолодження, ми дбаємо про здоров'я вашої шкіри. "Я хотіла запропонувати лінію, яка б не намагалася переконати жінок, що вони повинні себе змінити, приховати свої риси, які називають недоліками. Я хотіла нагадати, що кожна жінка має свою неповторну красу", - так описує місію свого бізнесу Сінді.

Ідея натуральної доглядової косметики виникла після того, як у моделі почали запитувати, якими омолоджуючими засобами вона користується і які пластичні операції робить. Але Сінді не робить спроб виглядати молодшими. Вона любить свій вік і не бачить сенсу його приховувати та соромитися.

Я відчуваю, що гусячі лапки та срібне волосся – це медалі, які потрібно носити з гордістю та радістю. Вік та краса, які приходять разом з ним – це те, що потрібно святкувати. Справжня краса - це здатність радіти життю незалежно від віку. Я хочу сказати жінкам, що кожен вік - найбільш підходящий для них, і вони не зобов'язані приховувати це,

повторює Сінді Джозеф у численних інтерв'ю.

Illustration

Наречена В 60 років

Своїм особистим прикладом Сінді також розвіяла міф про те, що після 60ти неможливо влаштувати щасливе особисте життя. Саме у зрілому віці Сінді зустріла своє кохання у спортзалі. Їй подобається згадувати історію початку стосунків. Через кілька місяців після знайомства майбутній чоловік Брюс привіз цілу вантажівку саджанців. У нього виникла ідея: розбити навколо будинку сад, як символ їхнього кохання. Сад росте чудово досі. У 64 роки жінка вийшла заміж. Сьогодні Брюс обіймає посаду фінансового директора у компанії "BOOM from Cindy Joseph".
Про свої плани на 70-річчя Сінді не каже. Зараз вона веде авторський відеоблог, розвиває свій бізнес, бере участь у фотозйомках та насолоджується життям із коханим чоловіком у Нью-Йорку. Найсуворіша дисципліна для неї - це турбота про себе.

Illustration

ІНТЕРВʼЮ

Я ЯК ТАНК. ЯКЩО Я МАЮ МЕТУ, ТО В НЕЇ НЕМАЄ ШАНСІВ

Велике інтерв'ю зі Світланою Монастирською, яка пройшла шлях від касира до заступника Голови Правління одного з найбільших банків

Illustration

ІНТЕРВʼЮ

КЕРУЙТЕ ПРОЦЕСАМИ, А НЕ ЛЮДЬМИ

Інтерв'ю з рестораторкою з 18-річним стажем, керуючою партнеркою та CEO в "Сім'я ресторанів Діми Борисова"

Illustration

ІНТЕРВʼЮ

ІДЕЯ – ЦЕ НАЙДОРОЖЧИЙ ТОВАР У СВІТІ!

Інтерв'ю з керуючою акціонеркою однієї з найбільших страхових компаній країни – "Арсенал Страхування" – Мариною Авдєєвою.

Найближчі заходи

Illustration

SUPERWOMAN FORUM чернівці

2.03.2024Чернівці | Культурно-мистецький центр імені І.Миколайчука12 спікерів400+ учасниць Велика бренд-зонаДегустації та нетворкінг

Illustration

SUPERWOMAN FORUM вінниця

16.03.2024Вінниця | Mont Blanc12 спікерів400+ учасниць Велика бренд-зонаДегустації та нетворкінг

Illustration

SUPERWOMAN FORUM київ

6-7 квітня 2024Київ | MERCURE Congress24 спікери700+ учасниць OFFLINE | ONLINEВелика бренд-зонаДегустації та нетворкінг